Aktuella kurser

Vid anmälan till kurser gäller följande:

  • Om inte annat anges skicka ett mail med din anmälan till utbildning@ssrkumea.se. Ange följande i din anmälan: namn, adress, telefonnummer, mailadress, medlemsnummer, personnummer samt info om din hund.
  • Kursavgiften betalas in till SSRK Umeå, PlusGirokonto: 51 58 56-3. Märk inbetalningen med vilken kurs det gäller.
  • Anmälan till kurser är bindande och man ska betala in kursavgiften när man fått sin plats på kursen bekräftad. Kursavgiften återfås endast vid uppvisande mot veterinärintyg eller läkarintyg.
  • Medlemsskap i SSRK är obligatoriskt och först till kvarn gäller!
  • Spaniel och retrievers har företräde till alla våra kurser, men om det finns platser kvar är övriga raser välkomna.

Apporteringskurs augusti/september 2018, Umeå  

534404_409442045782376_377614997_nUnder augusti och september arrangerar SSRK Umeå en kurs för dig som vill träna apportering med din spaniel eller retriever. Kursen passar för dig som är nybörjare.

 

 

 

Innehåll:  
Kursen ger dig kunskap om apporteringens grunder och de förutsättningar du behöver för att gå vidare i jaktträningen. Vi anpassar övningarna till varje ekipage och kommer träna på det som känns mest angeläget för dig och din hund. Praktik kommer varvas med teori och diskussion.

Datum och tid:
Kursen är fem tillfällen varav första gången är enbart teori.
21/8 (teori, utan hund), 30/8 , 4/9 , 11/9 , 22/9
Tiden vid varje träff är 18.30 utom 22/9 då vi träffas kl. 10.00.  Plats för respektive träff meddelas närmare kursstart.

Krav på deltagare:
Deltagande Hunden ska vara minst 10 månader och ha nått så långt i träningen att den har en god grundlydnad, speciellt när det gäller inkallning.

Kursledare:
Susanne Stjernfeldt, Pia Keyser

Anmälan och Betalning:
För information om hur du anmäler dig till  SSRK Umeås kurser läs överst på sidan. Kursavgiften är 1000 kr. Märk betalningen: Apporteringskurs.
Max antal deltagare är 8.

Frågor: Vid frågor kontakta Susanne 076-8007994.

Välkommen med din anmälan!

Viltspårskurser

SSRK hjälper gärna till att fixa instruktörer om ni är ett gäng som vill gå viltspårskurs. Kontakta utbildning@ssrkumea.se

 

Foto: Matilda Adolfsson

Foto: Matilda Adolfsson