Aktuella kurser


Kommande kurser 2024:

Välkommen på 2 dagars kurs för Spaniel 6-7 /7 2024!

Kursen sker under 2 dagar under följande datum: 6-7 juli

Kostnad: 1800 kr

Plats: Skog i Nordmaling

Platser: 6 platser med hund och 4 åhörare utan hund

Kontaktperson och instruktör: Jonas Granström, 070-255 96 48

Anmälan sker till: utbildning@ssrkumea.se

I din anmälan anger du om du vill delta med hund eller endast som åhörare.

Information om kursen och vår instruktör Jonas Granström;

Har du en spaniel och är intresserad av hur man jakt tränar? Eller har du en ung hund som du har ambitioner om att jaga eller gå på prov med. Så är dessa dagar till för dig. Du kanske vill veta mer till din nästa spaniel eller är intresserad av att skaffa en spaniel men vill veta mer om vad och hur dessa tränas och vad man ska titta efter.

 Under denna helg så tränar vi specifik jaktlydnad för spaniel och det sök som vi använder för att hitta vilt på en enkel nivå. Vi kommer att prata om vilket vilt som man jagar och vilka egenskaper en spaniel besitter för att lyckas med jakt på dessa vilt. 

Jag heter Jonas Granström och är diplomerad SSRK instruktör och har jagat och meriterat mina cockerspaniels på prov öppenklass. Jag har varit verksam i SSRK sedan 2002 då jag och min sambo köpte vår första valp tillsammans som var en Golden Retriever. 2009 köpte vi våran första Cocker som snabbt följdes av ytterligare en. Just nu så består flocken av tre stycken cockerspaniels mellan 3 till 7 år. Under 2023 påbörjade jag min domarutbildning som jag hoppas att jag blir klar med under 2024.

Varmt välkommen med din anmälan!