Viltspår

Vid anmälan till ordinarie prov, rörliga prov samt SM gäller följande:

  • Länk till blankett för anmälan
  • Anmälan kan skickas med post eller via mail till viltspårsansvarig:
    Mail:  viltspar@ssrkumea.se
  • Startavgiften betalas in i samband med anmälan till SSRK Umeå, PlusGirokonto: 51 58 56-3.
  • Maila eller posta tillsammans med din anmälan kvitto på din inbetalning.
  • Anmälan är bindande!
    Måste man avanmäla vid t.ex. tiken löper, övriga sjukdomar eller att handlern är sjuk, så måste man uppvisa veterinärintyg eller sjukintyg.

Rörliga prov

viltspar

Rörliga prov anordnas under perioden 1 maj – 31 oktober (under förutsättning att det är snöfritt). Alla raser och blandraser (med tävlingslicens) är välkomna att delta, dock har medlemmar i SSRK förtur.

Anmälan: Görs på blankett som finns att hämta ovan.

Provavgift alla klasser 450:- (priset uppdaterat 1 maj 2021) betalas till PG 51 58 56-3.

OBS!
Märk betalningen med VSP, hundförarens namn samt vilken klass du startar i ANL eller ÖKL.

När anmälningen har kommit in till viltspårsansvarig tar denne kontakt med aktuell domare. Domaren kontaktar sedan dig som anmält med datumförslag för provtillfälle. Observera att detta är en process som kan ta lite tid beroende på hur många som står på kö för att gå prov, samt hur domarens personliga schema ser ut.

SSRK Umeå tar bara emot ansökan fram till den 15 september varje år, för att kunna hinna med alla som vill.  Under september samt oktober är det många som vill hinna ta sina prov innan provsäsongen slutar och det är roligt, men p.g.a att älgjakten är det svårt att hitta datumen och tider, därför har vi infört detta stoppdatum för ansökan.

Domare

Information gällande om domarsituationen i SSRK Umeå. I nuläget finns det 3 aktiva domare. Vi försöker hjälpa alla så fort som möjligt mellan den 1/5 – 30/10, men under semestertider och älgjakt kan de vara svårare. Ni är hjärtligt välkomna att anmäla er till rörligt och ordinarie prov.  Hör av er till viltspårsansvarig om ni är ett gäng eller en rasklubb som vill ha ledare till en viltspårskurs så ordnar vi det.

Resultatredovisning viltspår

Information om resultatredovisning