Vill du bli provledare för retrieverjaktprov?

Vi söker dig som vill bli provledare för retrieverjaktprov! SSRK Umeåsektionen kommer under hösten 2017 anordna en provledarutbildning med inriktning retrieverjaktprov.

För att kunna ha en fortsatt aktiv verksamhet, med återkommande möjligheter för medlemmar att starta på jaktprov, så är det nu av största vikt att få till fler provledare i vår sektion.  Vi har idag ett bekymmer då det är alltför få personer som utbildat sig och certifierats samt som aktivt är provledare. Då det dessutom är samma personer som certifierats som provledare som också är WT-domare så råder det i dagsläget hög arbetstyngd på några få personer och det blir alltför sårbart för att det ska hålla i längden. Vi behöver därför bli fler!
Vi söker nu dig som är intresserad av att utbilda dig och bli certifierad provledare. Efter genomgången utbildning förväntas du kunna arrangera jaktprov utifrån de regelverk som finns.  För att du som ny provledare ska känna trygghet i din roll har du vid dina första uppdrag naturligtvis möjlighet att bolla frågor om upplägg och andra funderingar med erfarna provledare.

Utbildningen består av två dagar som utbildad handledare (av SSRK HS) håller i. Dagarna varvas med teori och praktik och är mycket intressanta där såväl bestämmelser som praktiska upplägg diskuteras.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din din intresseanmälan via mail till Jimmy Nordvoll, jaktprovsansvarig retriever, SSRK Umeåsektionen.
Mail: jnordvoll80@gmail.com
Skriv några rader om dina erfarenheter av såväl jakt som jaktprov.

Sista anmälningsdag för provledarutbildningen är den 31 juli 2017

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.